محمد سرير در گفتگو با خبرنگار موسيقي "مهر" با اعلام اين مطلب گفت : اصولا چون بيشتر كساني كه در اين عرصه فعاليت مي كنند از دانش و توانايي كافي برخوردار نيستند به سراغ توليد قطعات سطح پايين و نازل مي روند.
سرير با اشاره وضعيت شعر و كلام در عرصه موسيقي پاپ تصريح كرد : ساختن" ترانه سرايي"فراتر از شاعري است و كسي كه مي خواهد ترانه سرايي كند بايد حتما با موسيقي آشنايي داشته باشد.
سرير افزود : ترانه سرا درعين حال بايد شرايط اجتماعي زمانه و عصرخويش رابشناسد و يك ارتباط عميق و آگاهانه بين اثرخودباآنها برقرار سازد.همچنين بايد از شان و مرتبه هنري كلمات و جملات آگاه باشد و بداند هر كلمه از ظرفيت هنري خاصي برخورداراست .
سخنگوي خانه موسيقي نا آگاهي برخي ازترانه سرايان را منجربه پايين آمدن سطح ترانه ها در چند سال اخير دانست و گفت : به كارگيري كلمات و واژه هاي روزمره براي تاثيرگذاري در عوام متاسفانه يكي از عوامل نازل شدن ترانه ها است.
وي ادامه داد : پيشرفت در عرصه آهنگسازي موسيقي پاپ جدا از تحصيلات آكادميك ،نيازمند پخش آثار خوب و كارشناسي شده از رسانه ها و آشنايي با شخصيت هاي تاثيرگذار دارد .
وي در پايان گفت : براي رشد هنر موسيقي در هر عرصه و به خصوص موسيقي پاپ بايد نگاهي تازه در سيستم فرهنگي نسبت به اين هنر بوجود آيد . در اين عرصه مسئولان هنوز به يك باور عمومي نرسيده اند و چون قدم اول با ترديد برداشته مي شود امواج منفي به ديگر بخش ها نظير هنرستان ها،دانشكده ها و ... نيزتاثير مي گذارد.
نظر شما